Sjukgymnastik

Beställa tid

Ring 0522-506940 mån-fre kl 08.00-17.00. Vi har telefontider mellan 08:15-09:00 men lyssnar av telefonsvararen så ofta vi kan. Svarar ingen kan du lämna namn och personnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp.

Avboka tid

Vill du avboka din tid görs det 24 timmar innan bokad tid och enklast via 0522-506940 och lämna meddelande med ditt namn, personnummer och vilken dag och tid du har till telefonsvararen.

Vid för sen avbokning alternativt uteblivet besök tas en avgift som motsvarar den ordinarie besöksavgiften. Gäller även om man har frikort. För barn och ungdomar upp till och med 17 år tas avgiften ut av den minderåriges förmyndare. Denna avgift faktureras.

Vår målsättning är att du som patient snabbt ska få en tid för ett första bedömningsbesök.
Remiss behövs inte. Kontakta oss på vår telefontid för att boka en tid. En gemensam målsättning sätts upp av patient och sjukgymnast i samråd. För att nå målet behövs egen motivation till träning.


Vår kompetens omfattar flera områden

  • Rehabilitering och sjukgymnastik för dig som har problem från rygg, nacke eller andra leder i kroppen
  • Akuta problem som exempelvis ryggskott, nackspärr eller mer långdragna tillstånd med smärta och/eller stelhet. Svaghet från muskler eller leder
  • Rehabilitering efter arbetsskador, stroke, idrottsskador, pisksnärtskada eller efter någon ortopedisk operation
  • Ergonomisk rådgivning
  • Hjälp med spänningshuvudvärk och stresshantering
  • Stresshantering i grupp i samarbete med psykosocial resurs, där du får lära dig mer om stress och dess påverkan

Friskvårdsträning

Hos oss kan du även friskvårdsträna på vårt gym efter överenskommelse med vår sjukgymnast/Fysioterapeut. Boka tid till sjukgymnasten för framtagning av ett individuellt träningsprogram utifrån dina mål och behov.

Försäljning

Vi säljer hjälpmedel för din sjukgymnastikträning och friskvård:

Thera-band

Uddevalla vårdcentral drivs av: